PALAUTUSEHDOTVetäytyminen

Sinulla on oikeus peruuttaa neljäntoista päivän kuluessa syytä ilmoittamatta tämän sopimuksen. Varoaika on neljätoista päivää, jona olet ottanut tai edustaja kolmas osapuoli, joka ei ole liikenteenharjoittaja, haltuunsa tavarat tai on.
Käyttää oman peruuttamisoikeus sinun on ilmoitettava meille avulla selkeästi (esim. lähettänyt postitse postitse, faksilla tai sähköpostilla) oman päätöksensä vetäytyä tästä sopimuksesta. Voit varmasti käyttää oheista malliperuuttamislomaketta joka ei ole pakollinen, mutta.
Sen toteamiseksi menettämistä aikana se riittää voit lähettää viestin peruuttamisoikeutta ennen peruuttamista määräaikaa.

Kumoaminen on lähetettävä:

Kingworx GmbH
Yhtiö saa käydä kauppaa ja käyttöä oikeuksia ja tavaroita
Industriestr. 2
D-66280 Sulzbach
Saksa
Faksi: +49 (0) 681 - 948 948 97
Puhelin: +49 (0) 681 - 965 900 22
E-mail: info@matto-keskus.com

Seuraukset peruuttaminen

Jos peruuttaa tämä sopimus, annamme sinulle kaikki maksut, että olemme saaneet teiltä, ??mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkustannukset, jotka aiheutuvat siitä, että olet valinnut toimitustapa muu kuin tarjosi meille kallista vakiotoimitustavan on), ja on maksettava takaisin välittömästi viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitus on vastaanotettu kautta peruutuksesta tämän sopimuksen kanssamme. Tästä takaisinmaksu, käytämme samalla maksutavalla, jota käytit alkuperäisessä liiketoimessa, ellet nimenomaisesti sovittu toisin; joka tapauksessa joudut maksamaan maksuja tälle takaisinmaksun.

Me keräämme tavaroita, kun mainitsit toimitusosoite. Sinun on vastattava säännöllisesti kustannuksista paluuta jos toimitetut tavarat tilattu ja vastaa hintaa palautetut tavarat eivät ylitä määrää 100 euroa tai jos olet korkeammalla hinnalla asia aikaan peruuttamista vielä palauttaa tai ovat antaneet sopimuksessa osamaksun. Muuten tuotto on ilmainen sinulle. Sinun tarvitsee vain maksaa arvon alenemisesta tavaran, jos heikkeneminen arvo johtuu ole tarpeen varmistaa tuotteiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden tavaroiden tekemisissä kanssasi.

Oikeus ei koske etäsopimuksiin
- Tavaroiden, jotka on tuotettu asiakkaan toiveiden mukaisesti tai
- Ovatko räätälöity selkeästi henkilökohtaisia ??tarpeita tai
- Jotka eivät ole sopivia, koska niiden edellytys palauttamista tai
- Voi pilata nopeasti tai
- Kenen viimeinen käyttöpäivä on kulunut,
- Toimitettuja ääni-ja kuvatallenteita tai ohjelmisto, jos toimitetut tietovälineet on kuluttaja on avannut tai
- Sanoma-, viikko-ja aikakauslehtien, ellei kuluttaja ole antanut sopimuksen puhelimen.

End peruutuksesta.

 


Voit käyttää seuraavia malliperuuttamislomaketta peruuttamiseen,
mutta tämä ei ole pakollista. Voit myös epävirallisesti käyttää omaa ainutlaatuista tekstiä selvästi ilmi, että ne vetäytyä ostosta. Ole hyvä, jos mahdollista, osoittaa laskun tai tilausnumero.
Jos he haluavat käyttää malliperuuttamislomaketta kopioi tekstin e-mail info@matto-keskus.com tai kirjain ja täytä tarvittavat tiedot.


Lainsäätäjä on liitteessä 2 artiklan 246a § 1, kohta 2, virke 1 numero 1 ja 2 §, 2 kohdan 2 lakiesitys, seuraavat malliperuuttamislomakkeen saatavilla:

Malliperuuttamislomake

(Jos haluat purkaa sopimus, täytä lomake ja lähettää sen takaisin.)

• At Kingworx GmbH yhtiö saa käydä kauppaa ja käyttöä oikeuksia ja tavaroita, Industriestr. 2, 66280 Sulzbach, info@matto-keskus.com, +49 (0) 681 - 965 900 22, +49 (0) 681 - 948 948 97:

• täten perua minun (*) sopimukseen, ostoon seuraavat tuotteet (*) / tarjoamiseen seuraavien palvelujen (*)

• nimitetty (*) / saatu (*)

• / kuluttajan nimi (s)

• osoite hlö / kuluttaja (s)

• / kuluttajien allekirjoitus (t) (viestillä paperilla)

• Päivämäärä

(*) Tarpeeton yliviivataan.


Jatka